Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در واکنش به از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم در تاسیسات فردو ادعاهای بی اساسی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.

برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط در پاسخ به سوالی در رابطه با از سرگیری غنی سازی اورانیوم ایران در تاسیسات فردو و اقدامات احتمالی آمریکا در این زمینه گفت: کشورهای جهان باید مسئولیت این تنش هسته‌ای را برعهده ایران بگذارند به خصوص اینکه این اتفاق زمانی رخ داد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد ایران باید شفافیت کاملی در رابطه با برنامه‌های هسته ای خود ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدعی شد: تمام دنیا سال گذشته فهمید که ایران آرشیو هسته ای بزرگی در قلب تهران دارد، اسرائیل در یک عملیات اطلاعاتی به اندازه نیم تن مدارک و اسناد و ویدیو در رابطه با مواد هسته ای مخفی ایران پیدا کرد.

هوک مدعی شد که همه کشورهای دنیا باید نسبت به این مساله نگران باشند زیرا ایران بزرگ ترین حامی تروریسم است و بازی "موش و گربه" را با آژانس اتمی بازی می‌کند.
این مقام آمریکایی با متهم کردن ایران به نقض برجام گفت: همه کشورها باید با ایران مقابله کنند و اجازه ندهند که این کشور به سلاح هسته‌ای دست یابد، زیرا دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تمام خاورمیانه را تغییر خواهد داد.

وی با بیان این که زمان آن رسیده است که جامعه بین‌المللی ایران را به دلیل آن‌چه برنامه هسته‌ای، موشکی، حمایت از تروریسم و حمایت تسلیحاتی از نمایندگانش در خاورمیانه می‌خواند، تحریم کند، ادعا کرد که  ایران پس از توافق هسته‌ای خطرناک‌تر شد و کشورهای امضا کننده برجام باید به این مساله پی ببرند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا اظهارات مکرون در رابطه با گام چهارم ایران در کاهش تعهدات برجامی و درخواست افزایش فشار بر ایران می‌تواند منجر به پایان برجام شود گفت: ما از برجام خارج شدیم و همه کشورها این اختیار را دارند که از آن خارج شوند. به نظر من فرانسه، انگلیس و آلمان برای حفظ امنیت ملی خود و امنیت جهان باید تصمیماتی اتخاذ کنند. این سه کشور از ایران خواستند که یک توافق جدیدی را قبول کند که برنامه موشکی را نیز شامل می‌شود. من در طول سال گذشته بارها هشدار دادم که برنامه موشکی ایران خطر جنگ در خاورمیانه را افزایش می‌دهد.

برایان هوک با متهم کردن ایران به حمله موشکی به عربستان در 14 سپتامبر ایران را دلیل اصلی بی‌ثباتی در منطقه خواند.

وی با بیان این که خروج ما از برجام تصمیم درستی بود و به ما امتیاز ایجاد فشار بر ایران را داد، مدعی شد: اکنون نظام ایران ضعیف‌تر شده است اما ما نیازمند پیوستن کشورهای دیگر به آمریکا برای مجازات ایران هستیم.

رئیس گروه اقدام علیه ایران گفت: بهترین راه ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای فعالیت در خارج از چارچوب توافق هسته ای است؛ ما طی یک سال و نیم توانستیم به تنهایی تحریم‌هایی بسیار قوی‌تر از تحریم‌های چندجانبه علیه ایران وضع کنیم.

وی در ادامه گفت که یکی از بزرگ ترین اشکالات برجام بند مربوط به رفع ممنوعیت خرید سلاح بعد از گذشت پنج سال از توافق است زیرا ما اکنون تنها کم تر از یک سال زمان داریم و بعد از آن ایران نه تنها می تواند سلاح سنتی بخرد بلکه می تواند آن را بفروشد.
برایان هوک در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود در رابطه با پیشنهاد حسن روحانی به کشورهای منطقه مبنی بر ایجاد صلح و تاکید محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان بر این مساله مدعی شد: جواد ظریف، وزیر خارجه ایران تاریخ درازی در بازی نقش آتش افروز ومامور آتش نشانی همزمان دارد؛ ایران به مدت چند دهه درگیری های زیادی در منطقه ایجاد  کرد و اکنون تلاش می کند که با چهره ایجاد کننده صلح ظاهر شود.

وی ابتکار پیشنهادی ایران را امری مضحک خواند و مدعی شد: هیچ کس این مساله را جدی نخواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،  این ادعاها درحالی مطرح می‌شود که دلیل اصلی کاهش تعهدات برجامی ایران خروج ترامپ از برجام و تشدید تحریم‌های اقتصادی علیه تهران است.

سازمان انرژی اتمی ایران اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد: با ابلاغ ریاست محترم جمهوری و رئیس شورای عالی امنیت ملی مبنی‌بر آغاز فعالیت مجدد سایت فردو جهت غنی‌سازی اورانیوم، پس از انتقال مخزن حاوی دو هزار کیلوگرم uf6 از سایت شهید احمدی روشن (نطنز) به سایت شهید علی‌محمدی (فردو) و اتصال مخزن به خطوط خوراک‌دهی و انجام موفقیت‌آمیز کلیه عملیات فنی مرتبط شامل خلأسازی نهایی، کنترل ماشین‌های سانتریفیوژ و شیرها و چک نمودن سیستم‌های کنترل و اتوماسیون و راه‌اندازی بخش‌های جمع‌آوری و اتمام عملیات پسیواسیون،  پس از دقایق اولیه روز پنج‌شنبه عملیات گازدهی زنجیره‌ها و ماشین‌های سانتریفیوژ و تولید و جمع‌آوری اورانیوم غنی‌شده در سایت فردو آغاز گردید.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم