Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@18:57:37 GMT

تولید کلوچه گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۰۶۴۶

یک استارتاپ از گوشت مصنوعی موش برای گربه‌ها رونمایی کرده است تا گربه‌ها و سگ‌های خانگی نیز بتوانند از گوشت‌های پرورشی و آزمایشگاهی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، یک استارتاپ به نام "انیمالز" (Animals) تنها شرکت زیست‌فناوری است که گوشت آزمایشگاهی برای گربه‌ها و سگ‌های خانگی تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استارتاپ امروز اعلام کرد که اولین محصول گوشت کشت شده در آزمایشگاه را برای حیوانات خانگی با موفقیت تولید کرده است که شامل کلوچه‌های حاوی گوشت مصنوعی موش برای حیوانات خانگی است.

به گفته این شرکت، حتی سخت‌گیرترین و بدغذاترین گربه‌های خانگی نیز این کلوچه‌ها را امتحان کرده و تأیید کرده‌اند و این محصول هم اکنون آماده تولید انبوه است.

این فرآیند با جداسازی سلول‌های بنیادی از یک موش و قرار دادن آن‌ها در یک بیورآکتور غذایی آغاز می‌شود؛ جایی که آن‌ها به گوشت واقعی تبدیل می‌شوند. سپس آن‌ها را با سایر مواد مغذی و خوشمزه ترکیب می‌کنند.

این سلول‌های بنیادی با سوراخ کردن گوش موش‌های اهدا کننده همراه با تزریق یک داروی بی‌حسی خفیف استخراج شد. اکنون دو سال پس از این عمل، موش‌های اهداکننده وضعیت خوبی دارند و کارکنان "انیمالز" از هر سه آن‌ها در خانه خود مراقبت می‌کنند.

"شانون فالکنر" مدیرعامل و هم‌بنیانگذار این استارتاپ توضیح داد که این استارتاپ، موش را به جای گاو یا مرغ انتخاب کرد، زیرا گربه‌ها برای خوردن موش، خرگوش، مارمولک و حشرات تکامل یافته‌اند. وی گفت: اگرچه گوشت مرغ، گاو و ماهی منابع اصلی در غذا‌های حیوانات خانگی هستند، اما مطالعات نشان داده است که این پروتئین‌ها همچنین حاوی آلرژن‌های غذایی اصلی در گربه‌ها و سگ‌ها هستند و آن‌ها فقط به این دلیل مورد استفاده قرار می‌گیرند که انسان‌ها نیز آن‌ها را مصرف می‌کنند.

این اتفاق جدید به صنعت پرورش حیوانات کمک زیادی می‌کند، چرا که بر اساس یک تخمین، تغذیه حیوانات خانگی بیش از یک چهارم تأثیرات زیست محیطی را شامل می‌شود.

صنعت گوشت مصنوعی یا آزمایشگاهی که از آن به عنوان "گوشت پاک" نیز یاد می‌شود، هنوز در مراحل اولیه خود است و اکثر شرکت‌های درگیر روی تولید غذا برای انسان‌ها متمرکز هستند، زیرا انسان‌ها بزرگترین مصرف کنندگان گوشت هستند.

به تازگی یک استارتاپ به نام "Future Meat Technologies" از افتتاح خط تولید خود با ظرفیت تولید ۵۰۰۰ همبرگر در روز خبر داد و به نظر می‌رسد که زمان عرضه گوشت آزمایشگاهی کم کم در حال فرا رسیدن است.

اگر مشکلی از نظر نظارتی پیش نیاید، کلوچه‌های "انیمالز" اوایل سال ۲۰۲۲ به بازار عرضه خواهند شد.

این کلوچه‌ها طی هفته جاری در یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های تجاری حیوانات خانگی موسوم به "SuperZoo" به نمایش عموم در می‌آیند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حیوانات خانگی گوشت مصنوعی کلوچه ها گربه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی