Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: مردم غذاها را برای استفاده حیوانات شهری رهاسازی می‌کنند که بخشی از آن نیز نصیب حیوانات دیگری می‌شود که مبارزه با آن‌ها را به شدت سخت می‌کند.

«مهدی پیرهادی» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در گفت‌وگو با ایلنا در پاسخ به سوالی درباره ورود بخشی از فاضلاب شهرک پردیس به سد ماملو که یکی از منابع تامین آب شرب تهرانی‌ها است، اظهار کرد: طی جلسه هم اندیشی که با حضور فعالان محیط زیست برگزار شد، یکی از دغدغه‌های مطرح شده این موضوع بود و قرار بر این شد که خانم دکتر رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس به همراه تعدادی از دغدغه‌مندان عرصه محیط زیست بازدید میدانی از آن محل داشته باشند و بررسی‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: منتظر نتیجه بررسی‌های ایشان هستیم و با توجه به نتایجی که می‌گیرند می‌تواند زمینه بررسی‌های بیشتر را برای شهرداری تهران ایجاد کند. 

پیرهادی در واکنش به اینکه در استان تهران طی روزهای اخیر دو نفر در اثر هاری جان خود را از دست دادند و افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب در تهران اظهار کرد: این موضوع نه فقط درخصوص سگ‌ها بلکه درباره هر حیوان دیگری که نظم زیست محیطی را به هم بزند، برای زیستگاه یک مخاطره است. حتی اگر در جنگل هم ببینید تعداد حیوانات به طور غیرطبیعی افزایش پیدا کند، از نظر محیط زیستی نظم محیط را به هم می‌زند. 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در ادامه گفت: ما خودمان نیز گاهی دلسوزی‌هایی می‌کنیم که متاسفانه پیامدهای ناگواری را برای مردم خواهد داشت. برای مثال غذادهی سگ‌ها و گربه‌ها در پارک‌ها باعث افزایش غذادهی به موش می‌شود. یکی از دلایل ازدیاد موش فراوانی غذا است و از شهروندان خواهش می‌کنم نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند و آن را رعایت کنند چرا که صدمات شهروندان تهران از این جهت به مخاطره می‌افتد. 

او با اشاره به سخت شدن مبارزه با حیوانات شهری به دلیل غذادهی بی‌رویه مردم گفت: مردم غذاها را برای استفاده حیوانات شهری رهاسازی می‌کنند که بخشی از آن نیز نصیب حیوانات دیگری می‌شود که مبارزه با آن‌ها را به شدت سخت می‌کند. 

پیرهادی تاکید کرد: این یکی از معضلاتی است و شهروندان باید آن را رعایت کنند. برخی از حامیان حیوانات نیز باید نسبت به این مقوله بررسی مجددی داشته باشند. الان آسیب‌هایی که برخی از شهروندان از این موضوع می‌بینند بسیار جدی است. 

او در واکنش به اینکه اداره پارک‌ها با شهرداری تهران است چرا غذادهی به حیوانات در پارک‌ها را ممنوع اعلام نمی‌کند، اظهار کرد: ما در رسانه‌ها اعلام می‌کنیم و از شهروندان تقاضا می‌کنیم این کار را انجام ندهند چرا که باعث به هم خورد توازن چرخه طبیعی حیات حیوانات می‌شود و الان ازدیاد برخی از موجودات زحمات زیادی را برای شرکت‌های شهرسازی ایجاد کرده و هزینه‌های نگهداشت شهر را افزایش می‌دهد. 

پیرهادی گفت: چرا که شهرداری مجبور است، برای مبارزه با موش پیمانکار بیشتری استخدام کند، هزینه بیشتری بدهد و بخشی از پیامدهای آن متوجه افرادی است که غذادهی می‌کنند. هرچند که دلسوزی این افراد قابل تقدیر است اما در شهر تهران نباید چنین کاری انجام شود، چرا که ساختار را به هم می‌زند. 

او درباره ثابت ماندن عدد سگ‌های عقیم شده در تهران به رغم افزایش جمعیت آن‌ها اظهار کرد: یک قسمت از سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران است و الان به شدت حیواناتی از این دست از جمله سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران زیاد شده است و مسئولان محیط زیست و مجموعه‌هایی که در این خصوص وظیفه دارند از جمله شهرداری‌های شهرهای اقماری باید جدی‌تر به این موضوع ورود کنند چرا که یکی از معضلات جدی شده است که به ویژه مردم حاشیه شهر تهران را درگیر کرده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سگ های بلاصاحب محیط زیست شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۴۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!