Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@00:54:12 GMT

غذادهی به سگ و گربه باعث رشد موش‌ها می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۵۰۰۵

غذادهی به سگ و گربه باعث رشد موش‌ها می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

«مهدی پیرهادی» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران  در پاسخ به سوالی درباره ورود بخشی از فاضلاب شهرک پردیس به سد ماملو که یکی از منابع تامین آب شرب تهرانی‌ها است، اظهار کرد: طی جلسه هم اندیشی که با حضور فعالان محیط زیست برگزار شد، یکی از دغدغه‌های مطرح شده این موضوع بود و قرار بر این شد که خانم دکتر رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس به همراه تعدادی از دغدغه‌مندان عرصه محیط زیست بازدید میدانی از آن محل داشته باشند و بررسی‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: منتظر نتیجه بررسی‌های ایشان هستیم و با توجه به نتایجی که می‌گیرند می‌تواند زمینه بررسی‌های بیشتر را برای شهرداری تهران ایجاد کند.

پیرهادی در واکنش به اینکه در استان تهران طی روز‌های اخیر دو نفر در اثر هاری جان خود را از دست دادند و افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب در تهران اظهار کرد: این موضوع نه فقط درخصوص سگ‌ها بلکه درباره هر حیوان دیگری که نظم زیست محیطی را به هم بزند، برای زیستگاه یک مخاطره است. حتی اگر در جنگل هم ببینید تعداد حیوانات به طور غیرطبیعی افزایش پیدا کند، از نظر محیط زیستی نظم محیط را به هم می‌زند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در ادامه گفت: ما خودمان نیز گاهی دلسوزی‌هایی می‌کنیم که متاسفانه پیامد‌های ناگواری را برای مردم خواهد داشت. برای مثال غذادهی سگ‌ها و گربه‌ها در پارک‌ها باعث افزایش غذادهی به موش می‌شود. یکی از دلایل ازدیاد موش فراوانی غذا است و از شهروندان خواهش می‌کنم نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند و آن را رعایت کنند چرا که صدمات شهروندان تهران از این جهت به مخاطره می‌افتد.

او با اشاره به سخت شدن مبارزه با حیوانات شهری به دلیل غذادهی بی‌رویه مردم گفت: مردم غذا‌ها را برای استفاده حیوانات شهری رهاسازی می‌کنند که بخشی از آن نیز نصیب حیوانات دیگری می‌شود که مبارزه با آن‌ها را به شدت سخت می‌کند.

پیرهادی تاکید کرد: این یکی از معضلاتی است و شهروندان باید آن را رعایت کنند. برخی از حامیان حیوانات نیز باید نسبت به این مقوله بررسی مجددی داشته باشند. الان آسیب‌هایی که برخی از شهروندان از این موضوع می‌بینند بسیار جدی است.

او در واکنش به اینکه اداره پارک‌ها با شهرداری تهران است چرا غذادهی به حیوانات در پارک‌ها را ممنوع اعلام نمی‌کند، اظهار کرد: ما در رسانه‌ها اعلام می‌کنیم و از شهروندان تقاضا می‌کنیم این کار را انجام ندهند چرا که باعث به هم خورد توازن چرخه طبیعی حیات حیوانات می‌شود و الان ازدیاد برخی از موجودات زحمات زیادی را برای شرکت‌های شهرسازی ایجاد کرده و هزینه‌های نگهداشت شهر را افزایش می‌دهد.

پیرهادی گفت: چرا که شهرداری مجبور است، برای مبارزه با موش پیمانکار بیشتری استخدام کند، هزینه بیشتری بدهد و بخشی از پیامد‌های آن متوجه افرادی است که غذادهی می‌کنند. هرچند که دلسوزی این افراد قابل تقدیر است، اما در شهر تهران نباید چنین کاری انجام شود، چرا که ساختار را به هم می‌زند.

او درباره ثابت ماندن عدد سگ‌های عقیم شده در تهران به رغم افزایش جمعیت آن‌ها اظهار کرد: یک قسمت از سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران است و الان به شدت حیواناتی از این دست از جمله سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران زیاد شده است و مسئولان محیط زیست و مجموعه‌هایی که در این خصوص وظیفه دارند از جمله شهرداری‌های شهر‌های اقماری باید جدی‌تر به این موضوع ورود کنند چرا که یکی از معضلات جدی شده است که به ویژه مردم حاشیه شهر تهران را درگیر کرده است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سگ گربه موش محیط زیست شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!